четверг, 19 июня 2014 г.

Рефлексія модуль1-2

Цей модуль допоміг мені обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу. Постановка власних цілей навчання допомагає цілеспрямовано навчатися на тренінгу і після нього. Соціальні сервіси Інтернету (блоги) можуть допомогти вчителю організувати обговорення власної діяльності й спілкуватися з іншими учасниками навчального процесу. Соціальні сервіси Інтернету (блоги) можуть допомогти вчителю організувати обговорення власної діяльності й спілкуватися з іншими учасниками навчального процесу.Ознайомилася зі створенням проектів.Навчилася зберігати вкладки.Мені дуже сподобалося копіювати та вставляти слова,речення.Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі.Проекти надають широкі можливості для навчання. Вони залучають учнів до вирішення проблемних ситуацій та інших змістових завдань, будують зв’язки зі світом поза класною кімнатою та звертаються до питань реального життя учнів. В учнів, які співпрацюють у малих групах при виконанні дослідницьких проектів, можуть бути сформовані не тільки навички самостійної дослідницької діяльності, а й уміння планувати власну діяльність, ефективно спілкуватися, вирішувати проблеми, приймати виважені аргументовані рішення та демонструвати свої знання і вміння цільовій аудиторії.Але були і труднощі-це дуже багато інформаціі і наукових слів.Дякую тренерам за допомогу і взаєморозуміння.

2 комментария:

  1. Вітаю Вас з першим днем навчання! Це все вірно і безперечно, саме так написано і на сайті і в посібнику. А от що Ви, саме Ви, про це думаєте, з чим згодні найбільше, що викликає сумніви щодо реальності використання в умовах реальної школи? Спробуйте наступного разу не копіювати "розумні речі" з посібника чи сайта, а написати, що САМЕ ВАМ видається важливим, цінним, корисним. З чим Ви на всі 100 згодні, а що викликає сумніви (щодо реальності впровадження в вашій школі, в вашому класі) , побоювання. Не бійтеся писати своє, тоді з Вами буде цікаво спілкуватися. Спробуйте відповідати на ті завдання , які прописані в Е-посібнику у вправі про рефлексію. Спробуйте, у Вас вийде, Ви ж так добре аналізуєте, розмірковуєте , коли говорите. Успіхів і натхнення!

    ОтветитьУдалить
  2. Радію, що навчилися користуватися посібником, копіювати інформацію, аналізувати її. Молодець? Але треба висловити своє ставлення до всієї тієї науки. Чекаємо в наступних модулях емоцій та почуттів...

    ОтветитьУдалить